Άφωνη έμεινε στον αέρα της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά, όταν άκουσε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης ετοιμάζει τη δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, μετά την παρουσία του στο Survivor. «Ποιος θα κάνει εκπομπή;», ρώτησε έκπληκτη η παρουσιάστρια.

«Σαφώς όλα τα παιδιά του Survivor αυτή τη στιγμή είναι πολύ προβεβλημένα και πολύ αγαπητά κάποια. Βγαίνουν από το παιχνίδι και ο πρώτος που θα τα αξιοποιήσει είναι ο ΣΚΑΪ. Το πρώτο πρόσωπο που σκέφτεσαι είναι ο Χανταμπάκης;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά. Η Σάσα Σταμάτη ανέφερε μια εκδοχή για την απόφαση που πήρε το κανάλι: «Με τον Χανταμπάκη έγιναν διάφορα σκηνικά και μήπως έτσι του χρυσώνουν το χάπι».

Στο μεταξύ, ενώ ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες του Survivor διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Στέλιου Χανταμπάκη ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος φώναξε τις κάμερες για να κάνει το Σταυρό του, ο Κώστας Τσουρός τον ...έσφαξε με το βαμβάκι: «Ο Χανταμπάκης συνεχίζει και ρίχνει το δηλητήριο. Είχε περάσει λίγο ο καιρός, δεν ήταν στην επικαιρότητα, βγήκε προχθές και πήγε πάλι να πει ψέματα για τον Ντάνο».