Στην εκπομπή «Πρωϊνό» ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί ο Πάνος Αργιανίδης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που δίχασε το κοινό με τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι, ομολόγησε ότι ακολούθησε συγκεκριμένη στρατηγική από την πρώτη στιγμή.

«Είναι ένα show που ακόμα και την αρνητική εικόνα που βγάζει για σένα, το κάνει για το καλό σου. Βέβαια μπήκα με στρατηγική, από την πρώτη στιγμή! Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι προσέγγισης των παικτών. Το γεγονός ότι είσαι άντρας σημαίνει ότι πρέπει να προσεγγίσεις του άντρες. Το να ταιριάξεις με μια γυναίκα σε ένα παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, γιατί ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι γυναίκες σε μια απλή σκέψη είναι λαβύρινθος. Οι άντρες στη σκέψη τους είναι πιο straight.

Εγώ δεν είχα την εξωτερική εμφάνιση που είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να έχω το κοινό 15-44, δεν ήμουν ο Κύπριος που έχει όλη την Κύπρο πίσω του, δεν είμαι ο Ορέστης που έχει τη φυσιογνωμία, ο οποίος πουλάει σαν Θεσσαλονικιός Κινέζος», ανέφερε ο Πάνος.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η προετοιμασία και άρα η γνωριμία του με τους παίκτες ξεκίνησε ένα μήνα πριν ξεκινήσουν για τον Άγιο Δομίνικο κι έτσι του δόθηκε η ευκαιρία να τους γνωρίσει καλύτερα. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι στο πρώτο επεισόδιο έγιναν γυρίσματα με άλλο παιχνίδι από αυτό που τελικά είδαμε στην οθόνη μας. Το παιχνίδι αυτό είχε δύσκολο παζλ που δεν μπορούσαν να λύσουν όλοι οι παίκτες, αποφασίστηκε να ακυρωθεί, έγιναν νέα γυρίσματα κι εκεί τραυματίστηκε ο Πάνος.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr: