Η κρίσιμη ψηφοφορία στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, έφτασε στο τέλος της, ενώ δεν αποκλείεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι.

Κάθε νίκη στο Survivor πλέον φέρνει τους παίκτες ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό. Σε έναν αγώνα δίχως αύριο, καθώς κάθε νίκη θα φέρνει την νικήτρια ομάδα και τους παίκτες της πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, Μαχητές και Διάσημοι δίνουν σήμερα (Τρίτη) μία μάχη δίχως αύριο.

Όλοι οι παίκτες του Survivor έχουν πλέον καταλάβει ότι το παιχνίδι μπαίνει σε μία διαφορετική φάση, και αυτό που προέχει για κάθε παίκτη, είναι να κερδίσει η ομάδα του. Νίκη με κάθε κόστος, είτε πρόκειται για έπαθλο επικοινωνίας, είτε για έπαθλο φαγητού, αλλά πάνω από όλα, αν πρόκειται για αγώνα ασυλίας.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων του Survivor βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, καθώς όλοι γνωρίζουν τη δυναμικότητα του καθενός στο τηλεοπτικό κοινό, και σίγουρο μπορούν να έχουν μία γενική "εικόνα" της ψηφοφορίας.

Έτσι, όταν φτάσουμε στον αγώνα για την ασυλία, θα βγουν... μαχαίρια, καθώς δεν αποκλείεται οι παίκτες να επιλέξουν υποψήφιους για αποχώρηση και με κριτήρια... στρατηγικής. Τι θα δούμε στον σημερινό αγώνα; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: