Στο Survivor Πανόραμα βρέθηκε σήμερα γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος παρακολουθεί φανατικό  το Survivor και μάλιστα η αγαπημένη του ομάδα είναι εκείνη των "μαχητών".

Ο λόγος για τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίο δήλωσε πως δεν περίμενε να φύγει ο Κώστας Κοκκινάκης στην τελευταία ψηφοφορία. Μάλιστα ο ίδιος μίλησε ανοιχτά και για όσα θα τον έκαναν να ψηφίσει τον Μπο για να αποχωρήσει.

«Δεν περίμενα να φύγει ο Κοκκινάκης. Περίμενα να φύγει ο Μπο. Αν έμπαινα στη διαδικασία να ψηφίσω, για κάποιο λόγο θα ψήφιζα τον Μπο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι πιο ντόμπροι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που όταν έχουν να πουν κάτι μπορούν να το πουν σε όλους μπροστά. Νομίζω ότι έχω δει αρκετές φορές τον Μπο να λέει κάτι όσον αφορά άλλους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, αλλά μπροστά τους να είναι όλα μέλι γάλα. Και αγκαλιές και φιλιά και όλα αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό.

Θεωρώ ότι αν έχει κάτι με κάποιον ή έστω μια παρεξήγηση, θα ήθελα να του το πει πρόσωπο με πρόσωπο. Να του πει δεν μου άρεσε αυτό που έκανες, θα ήθελα να το διορθώσεις ή πες μου που έχω εγώ λάθος. Έχω δει πολλές φορές που κρίνει και δεν μου αρέσει ο τρόπος του, είναι λίγο ...υπόγειος. Επίσης είναι ένας άνθρωπος που από την αρχή νομίζω δεν ψήφιζε αγωνιστικά και θεωρώ ότι το έκανε γιατί κι εκείνος δεν μπορούσε, δηλαδή δεν τον συνέφερε».