Ο Ησαΐας Ματιάμπα έκανε το κοινό να σηκωθεί όρθιο και να χειροκροτεί πλησιάζοντας όχι μόνο τη φωνή του Joe Cocker, αλλά και την ψυχική του κατάσταση ερμηνεύοντας το «You are so beautiful».

Ο κριτές ήταν εμφανώς συγκινημένοι από την ερμηνεία του, ενώ στην κριτική τους επέμειναν κυρίως στο συναίσθημα που έφερε η παρουσία του.

«Όλη αυτή η ψυχοσύνθεση αυτού του σπουδαίου τραγουδιστή έχει πολύ μέσα την υποκριτική. Είναι μια ψυχή ξεγυμνωμένη. Εκθέτει τον εαυτό του. Είναι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος από εξαρτήσεις. Είναι ένας ροκ άνθρωπος. Πέρα από τη φωνάρα σου που μπορεί να υποστηρίξει και σε βοηθάει πάρα πολύ στις μεταμορφώσεις, εδώ έπιασες κάτι ψυχικό που για μένα είναι και η ουσία όλου αυτού του παιχνιδιού και ήσουν πολύ συγκινητικός», ανέφερε ο Θανάσης Αλευράς.

«Νομίζω είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχουμε ζήσει σε αυτή την εκπομπή. Αυτός ο θρύλος της ροκ το έχει πει πολλές φορές αυτό το τραγούδι σε διάφορες ηλικίες. Το πως έπιασες αυτή του τη στιγμή. Είναι όχι συγκινητικό, είναι σαγηνευτικότατο. Ο τρόπος που έπαιζες όλο το τραγούδι σαν μια αόρατη άρπα, που το κάνει κι αυτός, και δεν ξέρεις αν είναι από την εξάρτηση ή από μία εσωτερική ανάγκη. Έμεινα άφωνος όταν έχασες τη δικιά σου φωνή για να τον υποστηρίξεις», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Δείτε το απόσπασμα από το zappit.gr: