Παρότι στην παραλία κατά την αποχώρηση του Σάκη Ρουβά, φάνηκε οι δύο ομάδες να τα έχουν βρει, πριν την έναρξη του σημερινού αγωνίσματος, όμως, Ντάνος και Μάριος είχαν νέα αντιπαράθεση.

Ο 34χρονος Σκιαθίτης φαίνεται πως δεν μπορεί να χωνέψει το ότι ηττήθηκε από τον Κύπριο στην κούρσα που έκρινε το ντέρμπι της Τρίτης μετά από ένσταση που κατέθεσαν οι Μαχητές επειδή παραβίασε τον κανονισμό και δεν πάτησε σε ένα από τα σκαλιά που υπήρχαν.

«Έχω μιλήσει για κάποια πράγματα που έκαναν οι Μαχητές και με έχουν πειράξει, ήρθαν στην καλύβα μας, τα συζητήσαμε, ok... Εγώ δεν θα δεχόμουν ποτέ να κερδίσω κάποιον έτσι, θα ντρεπόμουν! Δεν θεωρώ ότι τους έχω προσβάλλει κάπου. Είμαι ένας άνθρωπος που επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά οι σχέσεις χτίζονται, καθορίζονται και επηρεάζονται από τις συμπεριφορές μας», είπε ο Γιώργος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο «καληνύχτα» που του είπε ο Μάριος όταν τον νίκησε.

Παίρνοντας τον λόγο, ο παίκτης των Μαχητών επεσήμανε πως «σίγουρα οι σχέσεις χτίζονται με τον καιρό και οι συμπεριφορές όλων μας εδώ και τρεισήμισι μήνες φαίνονται. Ακούστηκε από την ομάδα του ότι είμαστε ανήθικοι, αλλά εμένα δεν με αντιπροσωπεύει αυτό».

Ο Σάκης Τανιμανίδης επιχείρησε να κλείσει την συζήτηση και να περάσουν στο αγώνισμα, ωστόσο, ο Γιώργος τον διέκοψε και απευθύνθηκε ευθέως στον Μάριο για την ατάκα «καληνύχτα», με τον παίκτη των Μαχητών να του επισημαίνει πως «έχεις χάσει το σκορ, γιατί μαζί παίξαμε στην αρχή και στο τέλος. Δεν παίζαμε μαζί!».

«Θα το κλείσουμε εδώ, θα μπούμε στο σημερινό παιχνίδι...», είπε ο παρουσιαστής, τερματίζοντας τον διαξιφισμό των δύο ανδρών...

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: