Το ξεχωριστό late show, The 2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Μαΐου στις 00.15, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 00.15, ο Ιωάννης Μελισσανίδης αφήνει για λίγο την καρέκλα του κριτή του “So You Think You Can Dance” και έρχεται στο “The2night Show”. Ο Ιωάννης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από 10 σχεδόν χρόνια, μας μιλάει για την εμπειρία του στο show και μας διηγείται άγνωστες ιστορίες από τη σπουδαία αθλητική του καριέρα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντά τηλεοπτικά τον Νίκο Μουρατίδη. Πάντα ανατρεπτικός και καυστικός, ο Νίκος Μουρατίδης μιλάει στον Γρηγόρη για όλους και για όλα και μας εκπλήσσει με τις αντιδράσεις του…

Την Πέμπτη 25 Μαΐου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Ειρήνη Κολιδά. Μας μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία και μας αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι παιχνίδι.

Ακόμη: Στο The2night Show, έρχεται η Inna Innaki σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη.