Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ στη σειρά "Friends", Μάθιου Πέρι, βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens Live» και κάποια στιγμή ήρθε η ώρα του παιχνιδιού «Plead the Fifth» (σ.σ. φράση που αναφέρεται στην Πέμπτη Τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος και σημαίνει το δικαίωμα κατηγορουμένων να αρνηθούν να απαντήσουν ερωτήσεις εναντίον τους κατά την διάρκεια ποινικών δικών).

Ο ηθοποιός, λοιπόν, άσκησε αυτό το... δικαίωμα στην πρώτη ερώτηση, όχι όμως και στη δεύτερη που είχε να κάνει με το αν υπήρχαν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς. Ο Μάθιου Πέρι απάντησε πως -τουλάχιστον όσο γνωρίζει- δεν υπήρξαν σεξουαλικές επαφές, ωστόσο το... λαβράκι βγήκε στην επόμενη ερώτηση.

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν υπήρξε κάποια σκηνή στο σενάριο την οποία θεώρησε "τραβηγμένη", με τον γνωστό ηθοποιό να αποκαλύπτει πως όντως υπήρξε και έθεσε βέτο για να μην γυριστεί!

Συγκεκριμένα τόνισε: "Υπήρχε ένα σενάριο στο Friends σύμφωνα με το οποίο ο Τσάντλερ πήγε σε ένα σόου ανδρικού στριπτίζ, επειδή του άρεσαν πολύ τα σάντουιτς! Τότε πήρα τους παραγωγούς και τους είπα «ας μη το κάνουμε αυτό»!".

Δείτε το βίντεο: