Survivor Ελλάδα- Τουρκία: Δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα από τους Τούρκους Ντάνος και Μάριος (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Την ήττα από την Τουρκική ομάδα γνώρισε η μικτή Διασήμων- Μαχητών, στο Survivοr. Παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες παίκτες προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, δεν τα κατάφεραν και ο αγώνας έληξε 7-10.

Οι Τούρκοι κατάφεραν να πάρουν από την αρχή προβάδισμα απέναντι στην ελληνική ομάδα. Παρόλο που οι Έλληνες κατάφεραν να πάρουν νίκες μειώνοντας τη διαφορά τους, η πρώτη αναμέτρηση έληξε με ήττα της ελληνικής ομάδας και σκορ 7-10 υπέρ των Τούρκων.

Η τελική μάχη δόθηκε ανάμεσα σε δύο κορίτσια, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το ελληνικό Survivor και την Elif από το τουρκικό.

Τόσο ο Ντάνος, όσο και ο Μάριος δεν μπορούσαν να το χωνέψουν και έκαναν υπολογισμούς στα ματσαρίσματα που θα μπορούσαν να έχουν πάρει και χάθηκαν τελευταία στιγμή, όπως αυτό το Χρανιώτη απέναντι στον Volkan.

“Δεν τους ξέρουμε ως παίκτες. Τα ματσαρίσματα στον πρώτο γύρο μας στοίχισαν τον αγώνα. Για αυτό μας πήραν 6-1. Μπορούσαμε να κερδίσουμε” ανέφερε συγκεκριμένα ο Μάριος Ιωαννίδης. Από την πλευρά του, ο Ντάνος, ο οποίος κέρδισε και τα τρία παιχνίδια του, αναμένει τη ρεβάνς!

Σήμερα αναμένουμε το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους νικητές να περιμένει ταξίδι σε Ελλάδα και Τουρκία αντίστοιχα, αλλά και συναυλία!





Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.