My style rocks: Το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ και θα πάρει τη θέση του Survivor (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Μπορεί το Survivor να τελειώνει σε έναν μήνα και να επανέρχεται στις οθόνες μας τον Φεβρουάριο του 2018, αλλά ο ΣΚΑΪ δεν θα καθίσει με… τα χέρια σταυρωμένα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Real Life», ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τον Tούρκο παράγωγο, Acun Ilicali, ετοιμάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του το «My Style Rocks». Ένα ριάλιτι μόδας, στο οποίο συμμετέχουν 13 παίκτριες, οι οποίες για 13 ολόκληρες εβδομάδες καλούνται να πείσουν την κριτική επιτροπή ότι γνωρίζουν από μόδα και στιλ.

Στο ριάλιτι μόδας μετέχει και κριτική επιτροπή από σχεδιαστές μόδας, στιλίστες και άλλα διάσημα πρόσωπα με υψηλή αισθητική, που βαθμολογούν τις διαγωνιζόμενες, δίνουν ασυλία στις τρεις πιο καλοντυμένες και στη συνέχεια το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει ποια παίκτρια αποχωρεί κάθε εβδομάδα.

Το νέο αυτό παιχνίδι θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον Οκτώβριο, ενώ για το πρώτο μισό της σεζόν προορίζονται επίσης το «The Voice» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.