Μαρία Μπεκατώρου: Αποκλείεται να έκανα το Survivor

|
THESTIVAL TEAM

Για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον ΑΝΤ1, το ΣΟΥ-ΚΟΥ, το “Your Face Sounds Familiar”, αλλά και το Survivor, μίλησε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου στο περιοδικό Weekend.

“Πιστεύω ότι το “Your Face Sounds Familiar” είναι ένα concept που μου ταιριάζει απόλυτα και ήταν γραφτό μας να συναντηθούμε”, αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα για τα νούμερα της τηλεθέασης του Σου – Κου, ανέφερε: “Το Σαββατοκύριακο είναι μια ασταθής τηλεοπτική ζώνη. Όταν όλη η οικογένεια είναι σπίτι τα πράγματα δεν μπορούν να είναι σταθερά… Νομίζω όμως ότι είμαστε πιο δεμένοι ως ομάδα, γελάμε πιο πολύ και περνάμε καλύτερα”.

Για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον Ant1 δήλωσε: “Επειδή τον αγαπώ πολύ τον Νίκο Μουτσινά, χάρηκα, τρελάθηκα όταν γύρισε στον Ant1”.

Τέλος για την επιτυχία του Survivor και το αν εκείνη θα ήθελε να το παρουσιάσει ανέφερε: “Προσωπικά δεν το βλέπω, αλλά επειδή πια το βλέπει πάνω από το 60% των τηλεθεατών μιλάμε για τηλεοπτικό φαινόμενο. Είναι η ίντριγκα που το κάνει επιτυχημένο; Τα παιχνίδια; Η μαγική εικόνα από τον Άγιο Δομίνικο; ξεφεύγει το μάτι επειδή ο κόσμος έχει τρελαθεί με τα προβλήματά του; Δεν ξέρω τι να απαντήσω;” και συμπλήρωσε: “Αποκλείεται να έκανα το Survivor. Να είμαι στον Άγιο Δομίνικο παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που θα τρώγαμε κιόλας, πολύ ευχαρίστως. Ούτως ή άλλως τέτοια project είναι καθαρά αντρική υπόθεση”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.