Ο Πεταλωτής την “έκανε” δια… βιντεοσύνδεσης!

|
THESTIVAL TEAM

Τί σου κάνουν τελικά οι διαδηλώσεις! Τελευταία στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, φαίνεται να το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να μην παραβρεθεί στην ημερίδα της ΕΣΗΕΜ-Θ για τις διακρίσεις, αλλά να δώσει το παρόν μέσω βιντεοσύνδεσης…

Ο υπουργός επρόκειτο να συμμετέχει σήμερα στην ημερίδα της ΕΣΗΕΜ-Θ για τις διακρίσεις. Τα όσα συμβαίνουν όμως τις τελευταίες ημέρες, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Ασύνταχτου Τύπου, μάλλον τον οδήγησαν στην απόφαση να μην παραβρεθεί με φυσικό τρόπο, αλλά να παρέμβει μέσω βιντεοσύνδεσης από την Κομοτηνή.
Άλλωστε δεν έχουν περάσει και λίγες ημέρες από την ημέρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρέθηκε αντιμέτωπος με αγανακτισμένους πολίτες σε εκδήλωση στην Αθήνα.
Εδώ μάλιστα το κλίμα είναι πιο θερμό, αν αναλογιστεί κάποιος ότι η κυβερνητική πολιτική έχει οδηγήσει στην ανεργία πολλούς δημοσιογράφους, ενώ γεννιούνται σενάρια για συρρίνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Οι αντιδράσεις θα ήταν σίγουρα αναπόφευκτες.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.