Πρόσωπο-έκπληξη στο “Πρωινό” μαζί με τη Φαίη Σκορδά

|
THESTIVAL TEAM

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1 και αυτή τη σεζόν η Φαίη Σκορδά θα την παρουσιάζει χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα.

Λίγες μόνο ημέρες πριν από την πρεμιέρα το «Πρωινό» ενισχύεται με ένα πρόσωπο έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, στην παρέα της Φαίης Σκορδά φέτος θα είναι και ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος που πριν από λίγα χρόνια πήρε μεταγραφή από την ΕΡΤ όπου παρουσίαζε μεταξύ άλλων και την εκπομπή «ΝΕΤ παντού» για να πάει στα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1, περνά τώρα στην ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού του Αμαρουσίου και μάλιστα σε μία εκπομπή στην οποία ποντάρουν πολύ…!

Έτσι, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, εκτός από τον Θέμη Γεωργαντά, τη Σάσα Σταμάτη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που θα είναι καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής σχολιάζοντας την επικαιρότητα μαζί με τη Φαίη θα είναι κι ο Κώστας Τσουρός. Και βέβαια κάποιες ημέρες θα είναι η Τζένη Μελιτά αλλά και η Μαντώ Γαστεράτου που θα παρουσιάζει τα link της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.