Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελεονώρας Μελέτη

|
THESTIVAL TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έξυπνη, τολμηρή και πάνω από όλα απρόβλεπτη! Μετά το ηχηρό διαζύγιο που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon», η παρουσιάστρια μελετά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Οι προτάσεις από διάφορα κανάλια ήταν αρκετές, ωστόσο η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία της να μείνει και εκτός τηλεόρασης, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία. Αν και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν η Ελεονώρα θα αναλάβει κάποια εκπομπή. Η ίδια, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Μπαλί, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της.

Μπορεί να μην την δούμε τηλεοπτικά, αν τελικά το αποφασίσει, ωστόσο, καθημερινά τα λέει με το κοινό που την ακολουθεί μέσω του site της eleonorameleti.com.gr! Ούσα ανατρεπτική και κατάφερε να μας ξαφνιάσει με το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εκτός από το site της, το οποίο σημειώνει επιτυχία, θα εργαστεί και ως… καθηγήτρια!

Πριν από λίγες μέρες, γνωστή σχολή της Αθήνας ανακοίνωσε πως στο δυναμικό της θα ανήκει και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα διδάσκει στο Τμήμα ΜΜΕ.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύει το Peoplegreece.com:

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.