“Αισθάνομαι ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό και σκέφτομαι γιατί;” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Πολύ ενοχλημένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου στο “Πρωινό” με τις φήμες που την θέλουν να αντικαθίσταται στην εκπομπή της από τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Έμαθα από πολύ ψηλά ιστάμενο τηλεοπτικό παράγοντα, δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, ότι υπάρχουν σκέψεις να αντικατασταθούν η Καραβάτου και ο Κρατερός από την Ζέτα Μακρυπούλια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Κατερίνα Καραβάτου εξήγησε πώς ακριβώς συνέβησαν τα πράγματα.

«Αισθάνομαι ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό και σκέφτομαι γιατί; Ποιον έχω βλάψει; Τι έχει γίνει; Τι ξέρεις εσύ, ας πούμε, Γιώργο μου; Για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά; Το έψαξα και έχω καταλήξει κάπου. Ήταν κάτι που δεν μπορώ να σου πω, όπως κι εσύ δεν μπορείς να μου πεις. Αυτό δεν θα το αφήσω να συμβεί από εδώ και πέρα γιατί κάνει κακό στη ζωή μου, στην οικογένειά μου και αυτό είναι ανεπίτρεπτο! Δεν νομίζω ότι αξίζω μια τέτοια συμπεριφορά! Δεν απαντάω, αλλά δεν δέχομαι!», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.