Εκτός εαυτού η Δέσποινα Βανδή με παίκτρια στο “The Voice 2” (ΦΩΤΟ)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Δέσποινα Βανδή μας έχει αποδείξει μέσα από την πορεία του “The Voice” πως δεν χάνει καθόλου εύκολα την ψυχραιμία της και προσπαθεί να είναι κοντά στα παιδιά που συμμετέχουν και να τους στηρίζει όσο μπορεί.

Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως μια παίκτρια πάτησε πάνω σε ευαίσθητα κουμπιά της τραγουδίστριας καθώς κατάφερε να την κένει έξαλλη με τη συμπεριφορά της σε σημείο μάλιστα που η δημοφιλής coach αναγκάστηκε να την διώξει από την ομάδα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” η Πατρίτσια Άμπραχαμς εκνεύρισε τη Δέσποινα Βανδή λόγω μη επαγγελματικής συμπεριφοράς. Συγκεκριμένα η Πατρίτσια προσπάθησε να “καπελώσει” τη συνάδελφο της με την οποία τραγούδησαν μαζί. Αυτό έκανε έξαλλη τη Δέσποινα που έδειξε την πόρτα εξόδου από την ομάδα της, στην τραγουδίστρια.

Όμως σύμφωνα με τους νέους κανόνες του “The Voice 2” όταν ένας coach διώχνει έναν παίκτη, τότε κάποιος άλλος coach έχει το δικαίωμα να τον κλέψει. Αυτό φαίνεται να έκανε η Μελίνα Ασλανίδου που πήρε την παίκτρια στην ομάδα της.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.