Στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα πρωταγωνιστές ελληνοτουρκικής σειράς

|
THESTIVAL TEAM

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες γνωστοί Έλληνες και Τούρκοι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, μουσικοί, αλλά και σεφ, οι οποίοι  συμμετέχουν σε ελληνοτουρκική τηλεοπτική σειρά. Θα κάνουν, μάλιστα και γυρίσματα σε διάφορα σημεία της πόλης…

Μετά την Καππαδοκία, την Κάλυμνο, την Μύκονο και την Αθήνα οι παραγωγοί, ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί της ελληνοτουρκικής τηλεοπτικής σειράς, «Blue Cruise», έρχονται στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για μία ελληνοτουρκική συμπαραγωγή, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη των υπουργείων Πολιτισμού της Ελλάδας και της Τουρκίας.
Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα, turkishgreeknews.org, τα γυρίσματα της σειράς, η οποία αποσκοπεί στην προβολή της κουζίνας, του τουρισμού, των κοινών αξιών και της ζωής στις δύο χώρες, ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα  και τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη.
Στην σειρά συμμετέχουν, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Sinem Yıldırım, η σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου, ο Έλληνας ηθοποιός, Αλέξης Αφθονίδης, καθώς επίσης συμμετέχουν ως συμπρωταγωνιστές διάσημοι Έλληνες και Τούρκοι μουσικοί, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί.
Η τηλεοπτική σειρά αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται τον ερχόμενο στην Τουρκία, την Ελλάδα και σε άλλες οκτώ ευρωπαϊκές χώρες.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.