Μy market: Μεγάλες επιτυχίες για τη #Myοmada

|
THESTIVAL TEAM

Τον Φεβρουάριο του 2019, τα My market καλωσόρισαν στην οικογένειά τους 9 νέους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες με την υπόσχεση να σταθούν δίπλα τους στο δύσκολο αγώνα της προετοιμασίας τους για τους σημαντικούς στόχους τους μέσα στο 2019.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν στους αγώνες τους, πρεσβεύοντας τις ίδιες αξίες και επιδιώκοντας να συνεισφέρουν στην προσπάθειά τους για συμμετοχή και διάκριση σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις  με τη φανέλα της Ελλάδας, τα My market επέλεξαν να χορηγήσουν τους νέους αυτούς αθλητές και αθλήτριες του στίβου, της υδατοσφαίρισης, της κολύμβησης και του beach volley.

Με ανακοίνωσή τους, τα My market «με χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρουν τα μέλη της My Ομάδα» για τις πρόσφατες σημαντικές επιτυχίες τους:

Χρήστος Φραντζεσκάκης – Σφυροβολία

Κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των εφήβων με 6κιλη σφύρα. Το 84,22μ. που έριξε στον τελικό και του χάρισε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 στο Μπόρας, είναι και η τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον κόσμο, δεύτερη στην Ευρώπη. Λίγα 24ωρα πριν κατέρριψε εκ νέου και το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων με την ανδρική σφύρα ρίχνοντας 73.86μ.

Μάριος Αναγνώστου – Στίβος 10.000μ.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Γκέβλε ήταν ο δεύτερος 20χρονος στην κατάταξη των 10.000μ., κάτι που σημαίνει πολλά και που τον καθιστά ως έναν από τους αναμενόμενους πρωταγωνιστές και διεκδικητές διάκρισης στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, που θα διεξαχθεί το 2021 στο Μπέργκεν της Νορβηγίας. Επίσης σημείωσε την κορυφαία επίδοση των τελευταίων 15 ετών στην Ελλάδα στα 10.000μ. Το Σαββατοκύριακο στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 5.000μ.

Οδυσσέας Μουζενίδης – Σφαιροβολία

Αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό Κ23 του Γκέβλε και ήταν ο μικρότερος ηλικιακά στον τελικό. Στην πρώτη του χρονιά στην ανδρική κατηγορία, αν και μόνο 19 ετών και προερχόμενος από τραυματισμό, ολοκλήρωσε στην 7η θέση που είναι μεγάλη επιτυχία. Λόγω ηλικίας, έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί και το 2021 με πολύ υψηλές προσδοκίες.

Κωνσταντίνα Τσοπούλου & Δήμητρα Μαναβή – Βeach Volley

Κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά της FIVB στην παραλία Μυλοπότα της Ίου καθώς είχαν ήδη κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στην Καμπότζη και το χάλκινο στη Μαλαισία. Επιπλέον, έχουν κερδίσει πρόκριση και πρώτη θέση στο προολυμπιακό τουρνουά (Continental Cup) του οποίου η δεύτερη φάση θα γίνει του χρόνου τον Απρίλιο στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

«Τα παιδιά αυτά αποτελούν παράδειγμα για όλους μας και η στήριξή τους δεν αποτελεί για εμάς μία απλή χορηγία. Έχουν την αγάπη, τον θαυμασμό και το σεβασμό όλων των ανθρώπων των My market. Θα είμαστε κοντά τους και θα συνεχίζουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά και την επιτυχία τους και να τους στηρίζουμε στα δύσκολα» δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της METRO AEBE, Δήμητρα Δασκαλάκη.

Στη #Myοmada ανήκουν οι :

Μάριος Αναγνώστου (Στίβος – 1500μ, 5000μ, 10000μ)

Άρτεμις Αναστασίου (Στίβος – 200μ, 400μ)

Αλεξάνδρα Ασημάκη (Υδατοσφαίριση)

Ιερόθεος Δρίτσας (Στίβος – 400μ μετ’ εμποδίων)

Οδυσσέας Μουζενίδης (Στίβος – σφαιροβολία)

Γιώργος Σπανουδάκης (Κολύμβηση – 100μ & 200μ ύπτιο, 200μ & 400μ μικτής ατομικής)

Κωνσταντίνα Τσοπούλου – Δήμητρα Μαναβή (Beach Volley)

Χρήστος Φρατζεσκάκης (Στίβος – Σφυροβολία)

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.