Από τις 4 Φεβρουαρίου έχεις έναν ακόμη λόγο (ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς 60.000 λόγους) να προμηθευτείς τον καφέ σου από ένα κατάστημα TODAY. Συγκεκριμένα, κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα απολαμβάνοντας τον αγαπημένο του καφέ Lavazza να δοκιμάσει την τύχη του διεκδικώντας περισσότερα από 60.000 δώρα!

Πως κερδίζεις;

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αγοράσεις το αγαπημένο σου ρόφημα espresso LAVAZZA από ένα κατάστημα Today’s, Todaylicious ή Today Stores. Παραλαμβάνεις το ρόφημα στο ειδικά σχεδιασμένο today ποτήρι, το οποίο διαθέτει «ανοιγόμενο παράθυρο» και μαθαίνεις στη στιγμή αν και τι έχεις κερδίσει!

IMG_5262.jpg

Τι κερδίζεις;

Το παράθυρο κρύβει 60.000 δωρεάν ροφήματα espresso LAVAZZA, 2.000 ποτήρια Τhermos Eco Life, 20 μηχανές espresso οικιακής χρήσης, και… κάθεσαι; Ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα 3ήμερο ταξίδι στο Μιλάνο για δύο άτομα!

IMG_5266EDITING.jpg

Έτσι λοιπόν, η νέα χρονιά βρίσκει τα καταστήματα Today’s, Todaylicious & Today Stores με πόστο καφέ να πρωτοτυπούν για ακόμα μια φορά συνδυάζοντας την καθημερινή απόλαυση ενός ροφήματος espresso LAVAZZA με μοναδικά δώρα για τους επισκέπτες τους!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.todaygroup.gr