Το Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant του ξενοδοχείου Nikopolis ανοίγει για 2η χρονία τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη.

Εστιατόρια με ιαπωνική κουζίνα στην Ελλάδα πολλοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν, αλλά λίγοι το έκαναν με επιτυχία. Για αυτό και το Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant που λειτουργεί στον εξωτερικό χώρο της εμβληματικής πισίνας του ξενοδοχείου αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη και πάλι για το φετινό καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο για τους οπαδούς της ιαπωνικής κουζίνας αλλά και όσους θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της και μέχρι τώρα δεν είχαν την ευκαιρία.

Η μύηση στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ξεκινά από την είσοδο στο εστιατόριο. Η elegant αισθητική κυριαρχεί μπαμπού, άνθη, κλαδιά, πάνελ που χωρίζουν διακριτικά τους χώρους δίπλα στην τεράστια πισίνα υπό το φως του φεγγαριού δημιουργούν μία μαγική, αυθεντική ατμόσφαιρα Άπω Ανατολής.

kasai-1.jpg

Στo Kasai, που στα ιαπωνικά σημαίνει φλόγα,ο ταλαντούχος σεφ Στέφανος Σταμίδης «δένει» αριστοτεχνικά τις πανάρχαιες  τεχνικές του Sushi και του Teppanyaki με αποτέλεσμα να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με αρώματα 
και εμπειρίες της Ιαπωνικής και της Nikkei κουζίνας.

Το Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant δημιουργεί ένα κορυφαίο προορισμό σύγχρονης γαστρονομίας στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Info

Kasai Teppanyaki and Sushi Restaurant

Οδός: Hotel Nikopolis Thessaloniki, Ασκληπιού 16-18, Θεσσαλονίκη,

Τηλ: 2310 401000, 2310 401048

Από Τρίτη έως Κυριακή 20:00-00:00

Site: www.kasai.gr

kasai-2.jpg

kasai-3.jpg

kasai-4.jpg

kasai-5.jpg