Θεσσαλονίκη: Σχολή οδηγών δωρίζει κράνη μαζί με το δίπλωμα οδήγησης δικύκλου

|
THESTIVAL TEAM

Η οικονομική κρίση καλά κρατεί και οι επαγγελματίες αναζητούν έξυπνους τρόπους για να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σχολή οδηγών RED με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι της RED αποφάσισαν να δωρίζουν ένα κράνος MT Stinger Full Face, αξίας 70 ευρώ, σε κάθε εκπαιδευόμενο της σχολής που εγγράφεται για απόκτηση διπλώματος οδήγησης δικύκλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτοι είκοσι εκπαιδευόμενοι που θα εγγραφούν στη σχολή οδηγών RED από σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουνίου, για την απόκτηση διπλώματος δικύκλου, θα πάρουν εντελώς δωρεάν το προαναφερόμενο κράνος ασφαλείας.

Σχολή οδηγών RED

Η σχολή οδηγών RED κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει σημαντική θέση ανάμεσα στις σχολές οδήγησης της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει τις πιο σύγχρονες μηχανές σε όλη την πόλη και κατέχει πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχιών. Τα παραπάνω στοιχεία μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας με μια επίσκεψη στη σελίδα της Σχολής στο Facebook https://www.facebook.com/diploma.red/

Λεπτομέρειες για το δίπλωμα οδήγησης δικύκλου

Το κόστος του διπλώματος είναι 280 ευρώ και στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλα τα παράβολα και τα υποχρεωτικά μαθήματα. Η τιμή αυτή ισχύει για κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου ή άλλου δίκυκλου. Εάν ο ενδιαφερόμενος δεν διαθέτει άλλο δίπλωμα, η τιμή διαμορφώνεται στα 390 ευρώ.

Οι Κατηγορίες των διπλωμάτων είναι οι εξής:

AM: Μοτοποδήλατο έως 50 κ.ε. (από 16 ετών)
Α1: Μοτοσυκλέτα έως 125 κ.ε. μέγιστη ισχύς 11 Kw (15 άλογα) (από 18 ετών)
Α2: Μοτοσυκλέτα έως 35 Kw (47 άλογα) (από 20 ετών)
Α: Μοτοσυκλέτα χωρίς περιορισμό ισχύος ή κυβικών (από 24 ετών)

Ο εξοπλισμός που απαιτείται για την συμμετοχή στις εξετάσεις παρέχεται από τη σχολή οδηγών δωρεάν (παντελόνι, μπουφάν, γάντια και γιλέκο).

Info:

Σχολή Οδηγών RED
Κάτω Τούμπα
Παπάφη 63 με Βαλτετσίου 13, ΤΚ: 54453
Τηλ: 2310 203030
Κινητό: 6940778000

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.