Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εορταστικό Unboxing του Οίκου Τελετών Φάνης Μπαμπούλας & Υιός, το πρώτο Unboxing στον κόσμο από εταιρεία του κλάδου!

Κατά την περίοδο των εορτών, δέκα παραλήπτες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα έλαβαν την πιο… spooky τσάντα της ζωής τους, συμμετέχοντας σε μία τρελή ιδέα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες ανακάλυψαν μέσα στην τσάντα: ένα παραδοσιακό λικέρ (γιατί η ζωή είναι μικρή για να είναι πικρή), ένα μυθιστόρημα από τις Εκδόσεις Διόπτρα (γιατί η ζωή θα ήταν βαρετή χωρίς βιβλία), ένα Power Bank (για να μην… πεθάνει το κινητό τους) και μία συλλεκτική τσάντα από τις Εκδόσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με συμβολικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τους Unboxers να επιλέξουν από ένα Ίδρυμα/Σύλλογο/Οργάνωση που θέλουν να στηρίξουν και η εταιρεία μας θα στείλει σε κάθε τους επιλογή από μία αντίστοιχη τσάντα γεμάτη με βιβλία και παιχνίδια (γιατί στη ζωή αξίζει να μοιράζεσαι)!

«Ο Φάνης Μπαμπούλας και Υιός γίνεται ο πρώτος Οίκος Τελετών στον κόσμο που τολμά να κάνει Unboxing, βλέποντας έναν από τους κορυφαίους Εκδοτικούς Οίκους και ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια να συμπράττουν ώστε να γεννηθεί μια φιλανθρωπική συνέργεια που υπενθυμίζει ότι η ύψιστη μορφή Τέχνης είναι η ίδια η ζωή», αναλύει ο εμπνευστής της ιδέας και Υπεύθυνος Επικοινωνίας της εταιρείας, Ευθύμιος Σαββάκης.