Το σημείο είναι πολύ γνωστό, όλα τα υπόλοιπα εντελώς καινούρια. Στη Λεωφόρο Νίκης, με θέα στον Θερμαϊκό, το Oberon είναι η πιο εντυπωσιακή «νέα είσοδος» στη Θεσσαλονίκη.

Στο Oberon o καφές είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο και το διαπιστώνετε από την πρώτη γουλιά. Ειδικευμένοι baristas φροντίζουν την παραμικρή λεπτομέρεια για να απολαύσετε ποιοτικό καφέ. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα ροφήματα ενώ δεν περνούν απαρατήρητες οι ολοκληρωμένες επιλογές για πρωινό ή ένα γευστικό σνακ για να τα συνοδεύσετε.

Επίσης, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο μενού και σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο με τους φίλους σας με νόστιμες προτάσεις και συνδυασμούς υλικών που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Κάθε στιγμή στο Oberon, μπορεί να είναι διαφορετική και κυρίως εύγεστη.

Είτε γευματίσετε είτε επιλέξετε να απολαύσετε απλά το ποτό σας, στο Oberon θα βρείτε μια ενημερωμένη wine list ενώ οι bartenders είναι στη διάθεσή σας για να σας ετοιμάσουν all time classic ή signature cocktails, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και συνδυασμούς υλικών καθώς και σπάνια ποτά και αποστάγματα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Όλα αυτά θα τα ζήσετε σ’ ένα καλαίσθητο περιβάλλον με ακούσματα που ταιριάζουν στο συνολικό ύφος και κάνουν τη διαφορά.

Info:

Λεωφόρος Νίκης 13, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 500 9269

Facebook: https://web.facebook.com/oberon.bar/