Από την Ελλάδα και την Κύπρο μέχρι τη Γερμανία και τις Μπαχάμες, τα περισσότερα από 320 καταστήματα του Γρηγόρη, αναπτύσσονται συνεχώς με στόχο να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων σε περισσότερους από 250.000 πελάτες που τα επισκέπτονται καθημερινά.Πολλοί από αυτούς μάλιστα βρίσκονται σε περιοχές της περιφέρειας, καθώς ο Γρηγόρης αριθμεί ήδη πάνω από 30 καταστήματα στην Κρήτη, αλλά και σε άλλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, στον Βόλο, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Κάλυμνο, τις Κυκλάδες.

Η μεγάλη ποικιλία σε παραδοσιακά αλλά και μοντέρνα προϊόντα έχει κερδίσει την προτίμηση των πελατών, αφού τόσο τα κρύα όσο και τα ζεστά σάντουιτς φτιάχνονται επιτόπου στην κουζίνα των καταστημάτων, ενώ και οι φρεσκοφτιαγμένεςπίτες ψήνονται καθημερινά στα καταστήματα!

Όλα αυτά πάντα με τη συνοδεία ποιοτικού καφέ τον οποίο το εξειδικευμένο προσωπικό, του Γρηγόρη προσφέρει καθημερινά σε χιλιάδες ανθρώπους που τον προτιμούν, με τα δυο χαρμάνια να ξυπνούν τις αισθήσεις! Ζεστός ή κρύος, κανονικός ή decafeine, μικρός ή μεγάλος, ο καφές είναι φτιαγμένος με τη δική του ιεροτελεστία με σκοπό την απόλαυση.

Ο Γρηγόρης όμως ξεχωρίζει στη συνείδηση των καταναλωτών, καθώς πέρα από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων του και τη μεγάλη ποικιλία, έχει «αξίες» όπως ο σεβασμός στον καταναλωτή, η ασφάλεια και η υγιεινή των τροφίμων και των πρώτων υλών. Αξίες που αποτελούν βασικούς πυλώνες λειτουργείας για κάθε Γρηγόρη!

Παράλληλα, ο Γρηγόρης παρέχει σημαντική υποστήριξη στους συνεργάτες του επενδύοντας συνεχώς στη βελτιστοποίηση του εργασιακού τους περιβάλλοντος και στην αποτελεσματική οργανωτική του δομή, με στόχο τη δημιουργία των καλύτερων και αποδοτικότερων συνθηκών συνεργασίας. Με αυτό τον τρόπο ο Γρηγόρης στοχεύει στην περαιτέρω ανάδειξη του δίκτυού του, βελτιστοποιώντας συνολικά την εμπειρία όλων όσων επιλέγουν και εμπιστεύονται για συνεργασία την οικογένεια του Γρηγόρη.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης λειτουργούν ήδη 2 καταστήματα του Γρηγόρη, με το πρώτο να βρίσκεται στην 26ης Οκτωβρίου στο κέντρο πόλης και το δεύτερο εντός του καταστήματος Praktiker στην Πυλαία.

Για τη δημιουργία ενός Γρηγόρης απαιτούνται τουλάχιστον 50 τ.μ. Το απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο ξεκινά από 85.000€ (ανάλογα με το χρηματοδοτικό που θα επιλεγεί, συμπεριλαμβάνονται: Entryfees, αρχιτεκτονική μελέτη χώρου, κόστος διαμόρφωσης καταστήματος, κόστος εξοπλισμού). Οι υπηρεσίες υποστήριξης, δαπάνες marketing & επικοινωνίας είναι 5% επί των καθαρών πωλήσεων.

Οι διακρίσεις

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται και από τις βραβεύσεις που έχει λάβει ο Γρηγόρη, σε ποικίλους τομείς για τις πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρεία.

Οι διακρίσεις αυτές είναι:

•Βραβείο 2017 για δίκτυο Franchise με τα πιο πιστά, και αφοσιωμένα μέλη (MostLoyalNetwork)

• Επιβράβευση των πρακτικών που εφαρμόζει η εταιρεία αποτελούν και οι διακρίσεις που έχει λάβει σε ποικίλους τομείς:

• Βραβείο 2016 για τον καλύτερον Ηγέτη Franchise (BestFranchiseLeader)

• Βραβείο 2015 για τις καλύτερες ενέργειες Μάρκετινγκ (Best Marketing Campaign)

• Βραβείο 2014 για την ΚαλύτερηΕξυπηρέτηση πελατών (CustomerOrientedFranchise)

• Βραβείο 2013 για την ΚαλύτερηΣχέση Ποιότητας – Τιμής Προϊόντος (BestValueforMoneyProduct)

• Βραβείο 2012 για την Καλύτερη Σχέση Ποιότητας – Τιμής Προϊόντος (BestValueforMoneyProduct)

• Βραβείο 2011 για τον Καλύτερο Ηγέτη Franchise (Best Franchise Leader) για τον κ. Βλάσση Γεωργάτο, Διευθύνοντα Σύμβουλο τηςεταιρείας

• Βραβείο 2010 ως ο Δικαιοπάροχος με το Καλύτερο Εργασιακό Franchise Περιβάλλον (BestFranchiseWorkplace)

• Βραβείο 2010 για την Καινοτομία στην Εξυπηρέτηση Πελατών, για τη σειρά προϊόντων «Διατροφή & Ισορροπία» από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το franchise της επιχείρησης, δείτε ΕΔΩ.

Πληροφορίες

Tηλ.: 210 9971100

Fax: 210 9956433

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.gregorys.gr

Διευθύνων Σύμβουλος: Βλάσσης Γεωργάτος