Δύο πολύ σημαντικά βραβεία κατέκτησε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Mobile Excellence Awards 2017 που διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριo Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η διπλή διάκριση στα Mobile Excellence Awards 2017 για την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. περιλαμβάνει:

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Process Automation Mobile Applications για την εφαρμογή Mas-Products, ένα σύστημα που αναλαμβάνει να διαπεραιώσει τη ροή εργασίας για το άνοιγμα νέων κωδικών ειδών στην εταιρεία.

Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Mobile Service for Mobile B2C Sales για την mobile εφαρμογή Scan&Shop App, μια εφαρμογή που συνδέει το e-commerce με το έντυπο φυλλάδιο προσφορών.

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. αναπτύσσεται δυναμικά, επενδύει σε τεχνολογία και υποδομές και δημιουργεί έργα τεχνολογίας με σημαντικό επιχειρησιακό αποτέλεσμα.

(photos) Για την ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. τα βραβεία παρέλαβαν από το IT Department, (χρυσό) Παντουβάκης Κυριάκος-MIS Analyst και Παπαδόπουλος Νικόλαος-Programmer, (ασημένιο) Αμούτζιας Παναγιώτης-Programmer - Analyst, Δομουχτσίδης Παναγιώτης-Programmer.