Όταν η φιλοξενία γίνεται τέχνη το Royal Hotel είναι εκεί για να δικαιώσει κάθε προσδοκία. Σε μια ατμόσφαιρα διακριτικής πολυτέλειας, με απέραντη θέα στον Θερμαϊκό και χώρους που ικανοποιούν κάθε αισθητική και λειτουργική απαίτηση.

Η εμπειρία ξεκινά μ’ ένα complimentary welcome drink και συνεχίζεται με άνετη διαμονή σε άψογα διακοσμημένα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

ROYAL1.jpg

 

Πρωινός μπουφές με ποικιλία επιλογών από την ευρωπαϊκή και ελληνική γαστρονομία και επιλογές για vegetarians. Διατίθενται επίσης ξεχωριστά πιάτα στο restaurant για αξέχαστα γεύματα και δείπνα με γκουρμέ προτάσεις.

ROYAL2.jpg

 

Το Royal Hotel διαθέτει οργανωμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων έτοιμες να φιλοξενήσουν κάθε event με τον πιο άρτιο τρόπο.

Η εξυπηρέτηση του προσωπικού όλων των ειδικοτήτων ξαφνιάζει ευχάριστα τον επισκέπτη και ο ανεπιτήδευτος επαγγελματισμός σε συνδυασμό με την σχολαστική καθαριότητα όλων των χώρων είναι αυτό που συζητούν όσοι έζησαν την εμπειρία του Royal Hotel.

Και φυσικά υπάρχει πάντα η πισίνα που είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τις αποδράσεις και να χαρίσει δροσερές στιγμές χαλάρωσης σε όλους.

Royal Hotel 
17ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας
Τηλ.: 23920 21144