Για όλους εμάς που αγαπάμε τη Θεσσαλονίκη και θέλουμε να την κρατήσουμε καθαρή, υπάρχει μια διαδρομή διαφορετική από τις άλλες, που γίνεται την Πέμπτη 8 Ιουνίου στην Παραλία. Πρόκειται για τις “Πράσινες Διαδρομές”, που διοργανώνονται από την TENΑ σε συνεργασία με τα καταστήματα  Μασούτης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Παρακαλούμε κάντε εγγραφή ΕΔΩ.

Από τις 6.00 μ.μ. ως τις 9.00 μ.μ. , η ΤΕΝΑ μας καλεί όλους να δώσουμε το παρών, ξεκινώνταςτη διαδρομή από την “Ελιά του Μασούτη” κοντά στον Λευκό Πύργο, τρέχοντας, περπατώνταςή με όποιο βηματισμό επιθυμούμε, στην Παραλία για έναν καλό σκοπό, για μια ακόμα πιο καθαρή πόλη. Η διαδρομή είναι μεταξύ 1.250μ. με 2.500μ., εύκολη για όλους και μπορείτε να καλύψετε όποιο  τμήμα της  θέλετε και για όσες φορές έχετε διάθεση. Άλλωστε, σημασία έχουν μόνο τα βήματα που θα πραγματοποιήσετε.

Τα βήματα  των συμμετεχόντων θα μετριούνται χάρη στους ηλεκτρονικούς βηματομετρητές που θα δίνονται δώρο σε όλους κατά την εγγραφή τους. Όσο πιο πολλά βήματα καταγραφούν, τόσο πιο πολλά χρήματαθα δοθούν για την αγορά ειδικών καθαριστικών υλικών που χρειάζονται οιLosLampicos για τον καθαρισμό της Νέας Παραλίας!. Στόχος της ενέργειας είναι να φτάσουμε τα 4.000 ευρώ!!!

Οι LosLampicos δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι μια ομάδα δραστήριων και αποτελεσματικών πολιτών που εδώ κι ένα χρόνο έχει αναλάβει να κάνει… λαμπίκο την πόλη.Τώρα με τις «Πράσινες Διαδρομές» έχουμεόλοι την ευκαιρία να τους βοηθήσουμε, άμεσα και εύκολα, στην προσπάθειά τους αυτή, που βελτιώνει καθημερινάτην ποιότητα της ζωής των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, και την κάνει ακόμα ομορφότερη για τους επισκέπτες της.

Ελάτε λοιπόν – είτε είστε κάτοικοι είτε επισκέπτες της Θεσσαλονίκης – να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Περιβάλλον την Πέμπτη 8 Ιουνίου με μια όμορφηαλλά και με κοινωνική ευαισθησία  βόλτα στη παραλία.

Κάθε βήμασας μετράει!