Σε έναν πανέμορφο και υπερπολυτελή χώρο επί της Τσιμισκή συναντά κανείς την εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών AdvancedHairClinics. Το σημαντικότερο γεγονός όμως είναι ότι η συγκεκριμένη κλινική βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως η Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο για το 2017, από τον έγκριτο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό IMTJ (InternationalMedicalTourismJournal).

Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της AdvancedHairClinicsστη Θεσσαλονίκη, Δρ. Γεώργιος Χάμπας μας εξηγεί τις υπηρεσίες της κλινικής αλλά και τα σημεία στα οποία η AdvancedHairClinics κερδίζει τον ανταγωνισμό, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

«Η μεταμόσχευση μαλλιών κερδίζει συνεχώς έδαφος στον ανδρικό πληθυσμό αφού η απώλεια μαλλιών αποτελεί πέρα από πρόβλημα εμφάνισης και ψυχολογικό πρόβλημα. Ο άνδρας που χάνει τα μαλλιά του, χάνει την αυτοπεποίθησή του με άσχημες επιπτώσεις στο κοινωνικό και επαγγελματικό του προφίλ. Στις μέρες μας η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί την πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση στους άνδρες στο Δυτικό κόσμο».

Όπως ο ίδιος μας αναφέρει, τα τελευταία χρόνια η σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, που αντικαθιστά παλαιότερες μεθόδους όπως η FUT (Strip), προσφέρει φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα χωρίς σημάδια και ουλές, αναίμακτα και ανώδυνα, γεγονός που έχει αυξήσει ραγδαία το ενδιαφέρον των ανδρών για μια αισθητική επέμβαση όπως αυτή.

Όσον αφορά τα σημεία στα οποία στηρίζει η AdvancedHairclinicsτην επιτυχία της, ο Δρ. Γεώργιος Χάμπας θεωρεί ότι το μεγάλο «μυστικό» κρύβεται στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, αλλά και τα επιτυχημένα φυσικά αποτελέσματα.

*Tip: Πριν καταλήξετε στον γιατρό και την κλινική που θα εμπιστευθείτε, ρωτήστε να μάθετε για τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί και ζητήστε να δείτε αποτελέσματα. Το σημαντικότερο όμως είναι να επιλέξετε ένα εξειδικευμένο και πιστοποιημένο ιατρικό teamκαθώς η συγκεκριμένη διαδικασία αγγίζει τα όρια της μικροχειρουργικής. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δώσετε στην ειδικότητα του γιατρού αφού η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται αποκλειστικά από πλαστικούς χειρουργούς ή εξειδικευμένους δερματολόγους.

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: (+30) 210 6980451

Κηφισιά: (+30) 210 6232220

Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240

Πάτρα: (+30) 2610 226562

Ρόδος: (+30) 22410 32700