Η μέρα μεγαλώνει, τα ρούχα λιγοστεύουν αφού ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός, και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι πρώτες βουτιές στις πανέμορφες παραλίες της Χαλκιδικής. Πόσοι όμως είναι έτοιμοι για να εκτεθούν στα βλέμματα των λουόμενων;

Ήδη οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει εξαντλητικές δίαιτες ενώ το γυμναστήριο κοντεύει να γίνει δεύτερο σπίτι. Το τοπικό πάχος όμως επιμένει και τα «ψωμάκια» δεν λένε να εγκαταλείψουν με τίποτα. Η επιστήμη όμως πάντα δίπλα στον άνθρωπο έρχεται να δώσει τη λύση. Για ένα όμορφο και σμιλεμένο κορμί, χωρίς τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα, η απάντηση έρχεται από την υπερσύγχρονη κλινική στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Cosmetic Derma Medicine και τον πλαστικό χειρουργό και Επιστημονικό Διευθυντή της κλινικής, Δρ. Γεώργιο Χάμπα και λέγεται SmartLipo. Ρωτήσαμε λοιπόν για εσάς και μάθαμε:

giatros.jpg

Τι είναι η θεραπεία SmartLipo;

SmartLipo ονομάζεται η αναίμακτη λιποαναρρόφηση που πραγματοποιείται με laser και όχι με νυστέρι. Είναι μια διαδικασία ελάχιστα επεμβατική, εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη, χωρίς επιπλοκές.

Πως εφαρμόζεται η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ο γιατρός, αφού εφαρμόζει τοπική αναισθησία, εισάγει από μια οπή του 1 χιλιοστού την ειδική κεφαλή του laser και η οπτική ίνα λιώνει τα λιποκύτταρα τα οποία απομακρύνονται ρευστοποιημένα με ειδική κάνουλα, ολοκληρώνοντας έτσι τη λιπόλυση και τη λιποαναρρόφηση. Τις επόμενες 15 ημέρες χρησιμοποιείται ένας ελαστικός κορσές για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ποια τα πλεονεκτήματα της λέιζερ λιποαναρρόφησης;
Η λέιζερ λιποαναρρόφηση Smartlipo κερδίζει στα σημεία την κλασική λιποαναρρόφηση με μεγάλη διαφορά:

• Είναι ελάχιστα επεμβατική και εφαρμόζεται σε συνθήκες ιατρείου- κλινικής και δεν απαιτεί εισαγωγή σε νοσοκομείο.
• Είναι ανώδυνη τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά
• Γίνεται με τοπική αναισθησία και όχι γενική ή υπνοχάλαση
• Δεν αφήνει σημάδια και ουλές
• Δεν απαιτεί ράμματα
• Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση, την ίδια κιόλας ημέρα

!!!! Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως είναι ότι, λόγω της σύσφιξης που επιτυγχάνει το λέιζερ, αποφεύγεται οποιαδήποτε χαλάρωση (που συμβαίνει συνήθως μετά την κλασική) ενώ έχει θεαματικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα.

Cosmetic Derma Medicine
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Πάτρα: +30 2610 226562