Για την τριχόπτωση, μια από τις συχνότερες παθήσεις που απασχολεί χιλιάδες άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα, αλλοιώνοντας την εικόνα και επηρεάζοντας την ψυχολογία και την κοινωνικότητά τους, η λύση είναι μία. Αυτή της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Λύση για αυτούς που έχουν ξεπεράσει ή αποφύγει εξαρχής την περιπέτεια των αμφιβόλου ποιότητας και μηδενικής αποτελεσματικότητας διαδικτυακών σκευασμάτων και συνταγών.

Λύση για αυτούς που ξέρουν πού και πώς να επιλέξουν να λάβουν τη συγκεκριμένη θεραπεία. Για αυτούς που ξέρουν ποια κριτήρια να θέσουν προκειμένου να έχουν το 100% των αποτελεσμάτων που η συγκεκριμένη ιατρική προσέγγιση επιβεβαιωμένα μπορεί να επιτύχει. Συγκεκριμένα:

Η ομάδα

Η DHI Θεσσαλονίκης μετρά 47 χρόνια συνεχούς δραστηριοποίησης στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και αντιμετώπισης της ανδρικής και γυναικείας αλωπεκίας.

Έχοντας ως κεντρική αξία την πίστη στην επιστήμη και τη συνεχή έρευνα για την εξέλιξη της, το προσωπικό της κλινικής αποτελείται από γιατρούς εξειδικευμένους και πιστοποιημένους στη London Hair Restoration Academy με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο που αφορά στις θεραπείες και επεμβάσεις του τριχωτού της κεφαλής.

Οι τεχνικές

Στην DHI Θεσσαλονίκης εφαρμόζεται το πρωτόκολλο DHI Total Care System βάσει των προτύπων ISO και CQC, καθιερώνοντας ένα σύστημα διαδικασιών που εγγυάται ασφάλεια, κορυφαία ποιότητα και φυσικά αποτελέσματα.

Στα πλεονεκτήματα της εταιρείας περιλαμβάνονται ειδικά σχεδιασμένα και πατενταρισμένα εργαλεία, μέσω των οποίων και σε αντίθεση με άλλες τεχνικές που απαιτούν τη δημιουργία σχισμών ή τρυπών υποδοχής στη περιοχή του προβλήματος, ο γιατρός εμφυτεύει απευθείας τα τριχοθυλάκια χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό που λειτουργεί σε επιφάνειες μικρότερες του ενός χιλιοστού! Έτσι, ο γιατρός έχει πλήρη έλεγχο σε ό,τι αφορά το σημείο, το βάθος και τη γωνία εμφύτευσης του κάθε τριχοθυλάκιου. Δημιουργώντας το τριχωτό της κεφαλής που είχε προβλέψει αρχικά η φύση και αλλοίωσε η τριχόπτωση.

Τα αποτελέσματα

Το εξειδικευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό της κλινικής μπορεί να πετύχει την εμφύτευση έως και 9.000 τριχών σε μία μόλις συνεδρία! Η επιτυχία όμως ξεκινά από την ενδελεχή ενημέρωση των ενδιαφερομένων, την εξατομίκευση της θεραπείας βάσει της αρχικής διάγνωσης και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και στο πρόγραμμα του κάθε ασθενή.

Για να καταλήξει στις χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την DHI Θεσσαλονίκης και απολαμβάνουν υγιή μαλλιά για πάντα.

Εφόσον τα τρία αυτά κριτήρια ικανοποιούνται, το μόνο βήμα που χρειάζεται για την οριστική απαλλαγή από το πρόβλημα της τριχόπτωσης είναι η επικοινωνία με έναν ειδικό εκπρόσωπο της κλινικής προκειμένου να απαντηθούν τα όποια άλλα ερωτήματα και να οριστεί ένα πρώτο ραντεβού.

nb1.JPG

nb2.jpg

Πληροφορίες

DHI: DHI Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση Αγ. Σοφίας 37

Τηλέφωνο 2310 224 693

website: dhithessaloniki.gr