Λαχταριστά burgers, δροσερές σαλάτες, απολαυστικά σάντουιτς, club και αμέτρητες επιλογές, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους προσφέρει στους πελάτες του, το ψητοπωλείο «Μπες στο Ψητό». Τώρα το δημοφιλές φαγάδικο της Θεσσαλονίκης σας δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλετε online απευθείας από την ιστοσελίδα του και να γλιτώσετε το 10% του κόστους της παραγγελίας σας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πληρκτρολογήσετε www.mpesstopshto.gr και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στην επιλογή Online Delivery.

Πρωτιά στις αξιολογήσεις

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης το «Μπες στο Ψητό» κατέχει την πρώτη θέση στις αξιολογήσεις στην ιστοσελίδα online παραγγελιών, e-food.gr, αφήνοντας πίσω του μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Η ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουν, η ποιότητα καθώς και η γρήγορη εξυπηρέτηση ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις είναι μερικά από τα «μυστικά» που κάνουν το ψητοπωλείο να ξεχωρίζει.

Με 11 διανομείς φαγητού στη βραδινή βάρδια οι περιοχές οι οποίες εξυπηρετούν είναι: Εύοσμος, Σταυρούπολη, Ηλιούπολη, Νικόπολη, Ευκαρπία, Πολίχνη, Μετέωρα, Συκιές, Νεάπολη, Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Ξηροκρήνη, μέρος του Κορδελιού, Βαρδάρη, περιοχή της οδού Γιαννιτσών, Άνω Πόλη αλλά και κέντρο μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης.

Ψήσου, λοιπόν και εσύ να μπεις στο Ψητό και ετοιμάσου για μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία!

Info:
Μπες στο Ψητό
Μεγάλου Αλεξάνδρου 16, Σταυρούπολη
Online Delivery στο www.mpesstopshto.gr