Click για online delivery… ClickDelivery!

|
THESTIVAL TEAM

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του ClickDelivery, της πρώτης πλατφόρμας online delivery φαγητού στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ζιάγκο έφτασε και σου υπόσχεται όχι μόνο ότι θα φας, όχι μόνο ότι θα γελάσεις, αλλά και ότι θα τραγουδήσεις!

Πάμε όλοι μαζί:

«Αν σ’ έχει κόψει η λόρδα κι έχουν μείνει μόνο σκόρδα και δεν το’ χεις για να βράσεις ούτε αυγό, κάνε click για μια πιτσούλα, για σαλάτα με φετούλα! Για σουβλάκι με τζατζίκι τυλιχτό! Click για ό,τι θες! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις το application.»

Για online delivery… ClickDelivery!

Aπολαύστε την καινούρια καμπάνια!

Kατέβασε το app ClickDelivery Greece

Tο ClickDelivery.gr δημιουργήθηκε το 2009 και πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα online delivery φαγητού στην Ελλάδα. Στο δυναμικό του έχει περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε 52 πόλεις. ενώ μέχρι σήμερα έχει εξυπηρετήσει περισσότερες από 3.000.000 παραγγελίες μέσω του site, αλλά και της εφαρμογής του. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ClickDelivery.gr. #ClickCD

 

click3_copy.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.