Αυτά τα τρία ζώδια θα αποκτήσουν μακροχρόνια σχέση μέσα στο 2020

|
THESTIVAL TEAM

Κάποιοι θα έχουν την αστρική εύνοια εντός 2020 για να βρουν το ταίρι τους. Κάποιοι θα κάνουν μακροχρόνια σχέση ή έστω, θα δεσμευτούν για τα καλά. Αυτοί δεν είναι σίγουρα οι αδύναμοι κρίκοι του ζωδιακού, ίσα ίσα που θα κερδίσουν στην αγάπη. Ας μην είμαστε αφοριστικοί βέβαια· ο έρωτας δεν θα χτυπήσει μόνο τη δική τους πόρτα. Απλά η δική τους σύμφωνα με τα άστρα, φέτος έχει προτεραιότητα…

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Ως τις 20 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη κατοικοεδρεύει στον Αιγόκερω, γεγονός που πέρα από χρήματα χρήματα χρήματα και επαγγελματικά σε άνθιση (διακρίνουμε έναν ενθουσιασμό αγαπητοί φιλόδοξοι φίλοι) φέρνει και αγάπες και λουλούδια. Η ένταση που θα δημιουργηθεί στις αρχές του Γενάρη λόγω Κρόνου επίσης μπορεί να εκτονωθεί στον τομέα σχέσεων, οπότε είναι η κατάλληλη ώρα να εστιάσετε εκεί αφού το έδαφος θα είναι κάτι παραπάνω από πρόσφορο.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Κριός ακούει; Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει θετικά και τα ζώδια που κάνουν τετράγωνο μαζί του. Στην προκειμένη, ισχύει ακόμη περισσότερο για τους πρωτοπόρους του ζωδιακού καθώς μαζί με τους Αιγόκερους σηματοδοτούν το σημείο κατά το οποίο αλλάζουμε εποχή. Η προαναφερθείσα ένταση λοιπόν, ενδέχεται να εντείνει την ανάγκη των κριαριών να συνδεθούν με έναν άλλον άνθρωπο – χωρίς να ξέρουν ακριβώς τον τρόπο. Ε θα τον μάθουν. Αντίστοιχα, με το πέρασμα στο 2020, η αστρική επιφοίτηση θα τα επισκεφθεί βοηθώντας τα να καταλάβουν τι ακριβώς (μπορεί να) είναι μία ισότιμη και μακροχρόνια σχέση… Με την ευχή μας!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο έτερος του τετραγώνου είναι ο ισορροπιστής Ζυγός. Πιθανότατα να αισθανθείτε για μία ακόμη φορά ότι χάνεστε στη μετάφραση χωρίς να ξέρετε πώς να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε (τη σχέση ντε), αλλά σ’ αυτό θα βάλουν το χεράκι τους τα άστρα. Υπομονή έχετε, εύνοια υπάρχει, τι μας μένει; Έτσι και το αποφασίσετε (αμήν!), ο ρομαντισμός σας δεν θα πάει στράφι.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.