Αν χωρίσατε και τα ξαναβρήκατε ή αν νιώθεις πως θέλεις να κάνεις τον αγαπημένο σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή τότε πρέπει να ακολουθήσεις μερικά από τα παρακάτω tips!

#1. Κάτσε και σκέψου πώς ήσουν τον πρώτο καιρό της σχέσης σας. Προσπάθησε να υιοθετήσεις τη συμπεριφορά που είχες τότε ακόμα και αν στην αρχή χρειαστεί να προσπαθήσεις για αυτό.

#2. Όσο περισσότερο καιρό βρισκόμαστε σε μια σχέση οι γυναίκες, συνηθίζουμε να γινόμαστε λίγο πιο εριστικές απέναντι στους συντρόφους μας. Προσπάθησε να γίνεις μια πιο cool εκδοχή του εαυτού σου και να είσαι σίγουρη πως ο σύντροφός σου θα το εκτιμήσει.

#3. Δείξε στον καλό σου ότι έχεις απαλλαγεί από τις κακιές συνήθειες του παρελθόντος. Ποια είναι αυτά τα πράγματα στον χαρακτήρα σου που τον εκνευρίζουν; Κάνε μια λίστα και προσπάθησε να βελτιώσεις κάποια από αυτά.

#4. Ενίσχυσε λίγο παραπάνω όλες αυτές τις εκπλήξεις που τον κάνουν να χαίρεται για τη σχέση σας. Αν τον βλέπεις πιο χαλαρό στα ταξίδια σας, τότε οργάνωσε περισσότερα ταξίδια. Γενικά προπάθησε να ακούς περισσότερο τα θέλω σου.

Πηγή: faysbook.gr