Όλοι μας θέλουμε που και που να νιώθουμε ότι είμαστε ξεχωριστοί και ότι οι γύρω μας μάς περιποιούνται λίγο παραπάνω! Σε μια σχέση αυτή η περιποίηση θα πρέπει να γίνεται και από τις δύο μεριές.

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ξεχωριστός, μπορείς να δοκιμάσεις τα παρακάτω τρικς.

#1. Τα πρωινά πριν πάμε στη δουλειά είναι για όλους δύσκολα. Ωστόσο αξίζει μια φορά τον μήνα (ή και την εβδομάδα αν μπορείς) να ετοιμάζεις μια έκπληξη στον αγαπημένο σου φτιάχνοντας ένα ιδιαίτερο πρωινό.

#2. Το βράδυ πριν γυρίσεις στο σπίτι από τη δουλειά πέρνα από το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο του καλού σου και πάρε ένα κουτάκι με τα αγαπημένα του γλυκά! Η κίνησή σου αυτή θα του αρέσει πολύ και είναι πολύ πιθανόν να ανταποδόσει και εκείνος.

#3. Άφησε μηνύματα με όμορφα και τρυφερά λόγια σε όλο το σπίτι. Έτσι θα τον κάνεις να περιηγηθεί σε όλα τα δωμάτια, να βρει τα σημειώματα και να ευχαριστηθεί που τον σκέφτεσαι τόσο πολύ.

#4. Κάνε ακόμα μια έκπληξη στον αγαπημένο σου, οργανώνοντας την πιο τέλεια βραδιά με μασάζ και full περιποίηση. Μπορεί να μην σου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη πρόταση για εσένα αλλά να ξέρεις πως αν τον ικανοποιήσεις με το μασάζ που θα του κάνεις…θα σε ανατμείψει αναλόγως. Φυσικά μπορείς να του προτείνεις να καθιερώσετε από μια βραδιά τον μήνα όπου ο ένας θα κάνει μασάζ στον άλλον.

Πηγή: faysbook.gr