Νιώθεις πως έχεις πάρει μάστερ στο σεξ; Ή μήπως νιώθεις εντελώς αρχάρια; Όπως και να νιώθεις διάβασε τα παρακάτω 7 sex tips. Θα σου φανούν πολύ χρήσιμα!

Μην φοβάσαι να αγοράσεις λιπαντικό! Το λιπαντικό μπορεί να βοηθήσει πολλές στάσεις να ολοκληρωθούν πολύ γρήγορα. Δοκίμασέ το και και μην φοβού!

Να είσαι πάντα ξεκάθαρη με τον λόγο που θες να κάνεις σεξ! Θες να κάνεις σεξ απλά για μια φορά με κάποιο άτομο; Πες τι νιώθεις χωρίς να ντρέπεσαι. Καλύτερα να είσαι ειλικρινής παρά να τρέχεις να κρυφτείς μετά το σεξ.

Μην χρησιμοποιείς baby oil! Μπορεί αρχικά η αίσθηση να είναι ωραία αλλά μετά το σεξ θα αρχίσεις να νιώθεις ένα κάψιμο που δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Προτίμησε λιπαντικό που έχει σχεδιαστεί για τέτοιου είδους χρήση.

Πάντα να πηγαίνεις τουαλέτα μετά το σεξ! Μπορεί να μην νοιώθεις την ανάγκη να τρέξεις στο μπάνιο μετά το σεξ αλλά οι ειδικοί τονίζουν να πηγαίνετε τουαλέτα μετά το σεξ.

Νιώσε σέξι! Να ξέρεις πως στα μάτια του λίγο πριν το σεξ φαίνεσαι απίστευτα σέξι. Πίστεψέ το, νιώσε το και θα έχεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Πίστεψέ με το σεξ είναι πολύ πιο ωραίο όταν συνηδειτοποιείς πραγματικά πόσο ανάβεις τον άντρα-σύντροφο που έχεις απέναντί σου.

Δεν είναι απαραίτητο να φτάνεις πάντα σε οργασμό! Αν μια στο τόσο δεν φτάνεις σε οργασμό μην αγχωθείς. Το σεξ μπορεί αν είναι διασκεδαστικό και χωρίς τους οργασμούς. (Αρκεί να μην συμβαίνει σε πολύ συχνή βάση).

Αν δεν θες να κάνεις κάτι που σου ζητάει πες «ΟΧΙ»! Δεν είναι απαραίτητο να λες ναι σε ό,τι κι αν σου ζητάει κατά τη διάρκεια του σεξ. Τόλμα να πεις όχι όταν δεν νιώθεις άνετα με κάποια στάση.

Πηγή: faysbook.gr