Υπάρχουν κάποια tips που μπορούν να σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το σεξ με τον αγαπημένο σου. Αυτά τα tips είναι λίγο ιδιαίτερα αλλά αν τα δοκιμάσεις θα δεις σίγουρα μεγάλη διαφορά στη σεξουαλική σου ζωή!

#1. Βρες έναν τρόπο να συνδεθείς με το σώμα σου! Ξεκίνα yoga ή χορό και ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεσαι πλέον το σώμα σου θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που θα κάνεις σεξ.

#2. Δοκίμασε μια εμπειρία που σε αγχώνει και σε τρομάζει. Μπορείς να πας σε ένα escape room ή να κάνεις ένα extreme sport. Ειδικοί σεξολόγοι αναφέρουν πως αυτές οι δοκιμασίες ανεβάζουν την ντοπαμίνη στα ύψη και σε κάνουν να θέλεις να κάνεις περισσότερο σεξ!

#3. Αφιερώστε μια βραδιά σε κουβέντα για το σεξ! Καθήστε αναπαυτικά με τον αγαπημένο σου και συζητήστε όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κάντε online search σχετικά με νέες πόζες και πειραματιστείτε!

#4. Παίξτε ρόλους! Αποφασίστε ποιοι ρόλοι είναι αυτοί που σας ιντρικάρουν περισσότερο και ξεκινήστε να τους παίζετε. Μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη βραδιά έξω παίζοντας τους ρόλους σας και στη συνέχει να καταλήξετε στο σπίτι…για σεξ που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που κάνατε μέχρι τώρα!

Πηγή: faysbook.gr