Τα μυστικά μιας καλής συντρόφου: Δες όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

|
THESTIVAL TEAM

Το έχουμε πει ξανά και ξανά πως οι σχέσεις στην εποχή που ζούμε δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με το faysbook.gr, υπάρχουν κάποια τρικς που μπορείς να κάνεις για να διατηρήσεις τη φλόγα του έρωτά σας ζωντανή!

#1. Κάνε τον σύντροφό σου να νιώθει όμορφα! Κάθε σύντροφος πρέπει να φροντίζει να νιώθει το άλλο του μισό όμορφα σε κάθε στιγμή της κοινής τους ζωής.

#2. Κάντε μαζί κοινά πράγματα που απολαμβάνετε! Βρείτε ένα χόμπι ή μια δραστηριότητα που σας αρέσει και αφοσιωθείτε σε αυτήν!

#3. Προσπαθήστε να λέτε πιο πολλά ναι ο ένας στον άλλον. Οι επιστήμονες αναφέρουν πως είναι σημαντικό πράγμα να λέτε όσο το δυνατόν πιο πολλά ναι στον σύντροφό σας (και το ίδιο πρέπει να κάνει και αυτός).

#4. Αλλάξτε σιγά σιγά συνήθειες. Αν νιώθετε πως έχετε απομακρυνθεί λίγο από τον σύντροφό σας κάντε κάτι για αυτό! Ξεκινήστε με μερικά χάδια κάθε μέρα και συνηθίστε να του δίνετε ένα φιλί και μια αγκαλιά κάθε πρωί.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.