Νιώθεις ότι η σχέση σου έχει μπει σε μια ρουτίνα και θέλεις να την ανανεώσεις λιγάκι. Δύο ζευγάρια μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν μια όμορφη σχέση με 2 απλά βήματα;

#1. Πρόσεξε ποιες θα είναι οι τελευταίες λέξεις που θα πεις στον αγαπημένο σου πριν κοιμηθείτε το βράδυ. Ο Dave αποκαλύπτει πως πριν κοιμηθεί λέει πάντα στη γυναίκα του μια όμορφη φράση ή απλά «Σ’αγαπώ» και έτσι η μέρα τους κλείνει όμορφα, όσο δύσκολη και αν ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

#2. Είναι πολύ σημαντικό να κανονίζεις ρανταβού με τον σύντροφό σου. Η Alison αναφέρει πως για να βγει ραντεβού με τον σύζυγό της πρέπει να το προγραμματίσουν σαν να ήταν μια υποχρέωση που δεν θα μπορούσαν να παραβλέψουν.

«Όλοι ξέρουν πως κάθε Παρασκευή μεταξύ 5 και 7 το απόγευμα δεν είμαι διαθέσιμη και το σέβονται», αναφέρει η νεαρή γυναίκα.

Προσπάθησε κι εσύ να προγραμματίσεις ένα ραντεβού την εβδομάδα με τον αγαπημένο σου ακόμα και αν το πρόγραμμά σας είναι αρκετά πιεσμένο. Επίσης θυμήσου να του λες μια όμορφη φράση κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε και σιγά σιγά η σχέση σας θα δυναμώσει και πάλι!

Πηγή: faysbook.gr