Οι 3 κινήσεις ματ που θα ανανεώσουν τη σχέση σου αυτό το καλοκαίρι

|
THESTIVAL TEAM

Ο Αύγουστος είναι ο πιο hot μήνας του καλοκαιριού (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και είναι μάλλον αυτός που θα σε βρει να κάνεις διακοπές με το σύντροφό σου σε κάποιο νησί. Κι ενώ μπορεί να ξεκινάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις και τη μεγαλύτερη διάθεση, καταλήγεις να μαλώνεις για ασήμαντα πράγματα ή να μην ευχαριστιέσαι το χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είσαι σε σχέση καιρό, υπάρχουν 3 απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αναθερμάνεις τον έρωτα και να περάσεις όσο πιο ανέμελα γίνεται.

Πειραματιστείτε σεξουαλικά

Δε χρειάζεται να πάρετε σβάρνα τις ερημικές παραλίες και τα λαγκάδια, αλλά και αυτό δεν είναι μία κακή ιδέα. Γίνε λίγο πιο αυθόρμητη και δοκίμασε κάτι που δεν έχεις ξανακάνει και που ίσως είναι λίγο τολμηρό για τα δεδομένα σου. Θα φέρει αέρα ανανέωσης στη σχέση σας και θα τον εκπλήξεις ευχάριστα. Όσο καλό και αν είναι ήδη το σεξ μαζί σου, οι νέες εμπειρίες μπορούν να έχουν πολύ θετική επίδραση στη σχέση.

Άσε την γκρίνια σπίτι

Είναι πολύ εύκολο να μιλάμε στο σύντροφό μας για όλα όσα μας απασχολούν στη δουλειά ή την καθημερινότητα. Ίσως το κάνει και εκείνος. Το ζητούμενο όμως των διακοπών είναι να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες και να περάσεις λίγες μέρες χαλαρά και μακριά από κάθε πηγή άγχους. Λίγο πριν σκεφτείς να μιλήσεις για κάτι σχετικό, πες κάτι άλλο. Όπως το πού θα πιείτε απόψε το κοκτέιλ σας.

Εκμυστηρεύσου κάτι

Αν και θα έπρεπε να είναι δεδομένο ότι ένα ζευγάρι μοιράζεται τα πάντα και υπάρχει ειλικρίνεια, αν υπάρχει κάτι που σε βαραίνει ή που δεν έχεις συζητήσει με το σύντροφό σου, αλλά θα ήθελες, τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να μιλήσετε σε χαλαρό κλίμα και να μοιραστείς κάτι που θέλεις. Η εμπιστοσύνη φέρνει ένα ζευγάρι ακόμα πιο κοντά, και οι διακοπές δημιουργούν πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις για το χτίσιμό της από ό,τι η καθημερινότητα στην πόλη.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.