Όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας σχέσης θέλουμε να δείξουμε στον σύντροφό μας πόσο πολύ τον θέλουμε αλλά χωρίς να του το πούμε. Φοβόμαστε πάντα μήπως είναι πολύ νωρίς ή δεν είναι η σωστή στιγμή για μια τέτοια αποκάλυψη συναισθημάτων. Ωστόσο νιώθουμε έντονα την ανάγκη να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε.

Δες παρακάτω έξυπνους τρόπους για να του δείξεις πόσο νιάζεσαι χωρίς να είσαι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, σύμφωνα με το faysbook.gr:

#1. Δείξε έντονο ενδιαφέρον στα πράγματα που του αρέσουν. Αυτό το ενδιαφέρον θα τον κάνει να νιώσει όμορφα και θα καταλάβει πόσο τον νοιάζεσαι.

#2. Κάνε μικρά πράγματα που δηλώνουν πολλά. Για παράδειγμα αγόρασε τον αγαπημένο του καφέ, ή βρες το βιβλίο που ψάχνει εδώ και καιρό.

#3. Δείξτου ότι τον χρειάζεσαι και ας μην τον χρειάζεσαι. Οι άντρες θέλουν να έχουν δίπλα τους ανεξάρτητες γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση αλλά τους αρέσει επίσης να τους ζητάς που και που τη βοήθεια τους.

#4. Κάνε κάποιο κοπλιμέντο και φρόντισε να είναι αληθινό. Αν σου αρέσει ο τρόπος που φτιάχνει τα μαλλιά του ή κάποιο ντύσιμο που κάνεις…πες του το!

#5. Δείξε ενδιαφέρον για τους φίλους του. Το να βρίζεις και να κακολογείς τους φίλους του δεν πρόκειται να σε βοηθήσει σε τίποτα ακόμα και αν τους απεχθάνεσαι. Προσπάθησε για χατήρι του να τους μάθεις καλύτερα και αν ακόμα και τότε δεν τους συμπαθείς, τότε απλά απομακρύνσου διακριτικά από τη συγκεκριμένη παρέα και φρόντισε να είσαι cool όταν εκείνος βγαίνει μαζί τους.

#6. Ρώτησέ τον για τους γονείς του. Μην αναφέρεις πότε θα τους γνωρίσεις ή κάτι σχετικό γιατί μπορεί να τον τρομοκρατήσεις, αλλά μάθε για αυτούς πράγματα, όπως πού μεγάλωσαν, πώς γνωρίστηκαν και πόσο δεμένος είναι μαζί τους.