Οι ειδικοί αναφέρουν πως όταν ένα ζευγάρι χωρίζει πρέπει…να χωρίζει. Τι σημαίνει αυτό; Πως το break up sex δεν είναι καλή ιδέα ανεξάρτητα από το ποιοι λόγοι σας οδήγησαν στον χωρισμό.

Ωστόσο σύμφωνα με το faysbook.gr, υπάρχει ένας λόγος που το σεξ είναι αποδεκτό σε μια σχέση που έχει τελειώσει. Αν εσύ και ο πρώην σου θέλετε να βάλετε μια τελεία στη σχέση σας και θέλετε να το κάνετε με αυτόν τον τρόπο τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε. Ωστόσο θα πρέπει να υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Αν ο ένας από τους δυο σας τρέφει ακόμα αισθήματα τότε το break up sex δεν θα πρέπει να γίνεται καθώς ο ένας από τους δυο θα καταλήξει πληγωμένος.

Ειδικοί σεξολόγοι αναφέρουν πως για να είναι πετυχημένο το σεξ μετά από έναν χωρισμό θα πρέπει να μην υπάρχουν συναισθήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Δεν είναι κακό να υπάρχει αγάπη και εκτίμηση αλλά όχι έρωτας, γιατί τότε το σεξ θα σας μπερδέψει ακόμα περισσότερο.

Τι πρέπει να κάνετε; Σκεφτείτε καλά πώς νιώθετε για τον πρώην σας και αν πιστεύετε πως το σεξ θα σας βοηθήσει να βάλετε ένα τέλος, τότε αξίζει να το πσοσπαθήσετε. Αρκεί μετά να μην σας γίνει..συνήθεια!