Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να συνηθίζουμε να γκρινιάζουμε για τους συντρόφους μας αλλά κάποιες φορές ίσως χρειάζεται να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να βλέπουμε πιο προσεκτικά τι κάνουμε εμείς λάθος. Παρακάτω θα δεις 3 tips που θα σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερη σύντροφος.

#1. Συνηθίζουμε να αποκαλούμε τα ενδιαφέροντά του ως δευτερεύουσας σημασίας και αυτό είναι λάθος. Αν για εκείνον είναι σημαντικά τα χόμπι του τότε πρέπει να γίνουν και για σένα σημαντικά. Προσπάθησε λοιπόν να ενδιαφερθείς περισσότερο για τα ενδιαφέροντά του.

#2. Οι γυναίκες λατρεύουν τα κοπλιμέντα αλλά δεν συνηθίζουν να τα προσφέρουν απλόχερα στους γύρω τους. Ακόμα και αν θεωρείς πως ο σύντροφός σου δεν έχει ανάγκη από καλακίες, κάνεις λάθος. Εσύ μίλησέ του όμορφα και πες του τι σου αρέσει πάνω του ή στη συμπεριφορά του.

#3. Αφιέρωσε χρόνο στο να γνωρίσεις καλύτερα τους φίλους του αλλά και την οικογένειά του, ακόμα και αν βαριέσαι πολύ! Γνωρίζοντάς τους καλύτερα θα ανεβείς στα μάτια του και θα νιώσεις κι εσύ καλύτερα. Πίστεψέ μας αν τους γνωρίσεις καλά θα περνάς πολύ πιο ευχάριστα μαζί τους ή θα τους αντιπαθήσεις περισσότερο και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις. Ό,τι κι αν συμβεί πάντως θα είναι για καλό.

Πηγή: faysbook.gr