Πέντε τρόποι για να καταλάβεις ότι ακόμα σκέφτεται την πρώην του!

|
THESTIVAL TEAM

Μόλις απέκτησες νέο σύντροφο και αναρωτιέσαι αν αυτός είναι κολλημένος ακόμα στην πρώην του; Ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις τι συμβαίνει είναι να παρατηρήσεις καλά τη συμπεριφορά του.

#1. Μιλάει τακτικά μαζί της

Αν μιλάει και επικοινωνεί τακτικά με την πρώην του τότε σίγουρα κάτι υπάρχει ακόμα ανάμεσά τους. Μπορεί να είναι μια συνήθεια που δύσκολα ξεπερνιέται ή μπορεί να τρέφει ακόμα συναισθήματα για εκείνη.

#2. Μιλάει συχνά για εκείνη

Αν κάθε φορά που ξεκινάς μια κουβέντα εκείνος βρίσκει τρόπο να αναφερθεί στην πρώην του τότε τα πράγματα δεν είναι πολύ αισιόδοξα για τη σχέση σας. Προσπάθησε να μην δείξεις ότι σε πειράζει και βρες τον τρόπο να κάνετε πράγματα που δεν έκανε μαζί της, ώστε να μην έχει λόγους να συγκρίνει ή να αναφερθεί σε εκείνη.

#3. Σε συγκρίνει μαζί της

Είναια πολύτως φυσιολογικό και ανθρώπινο να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας ή άλλους ανθρώπους με άτομα που ξέρουμε αλλά όλες οι συμπεριφορές έχουν ένα όριο. Αν ο αγαπημένος σου το ξεπερνάει τότε πρέπει να αναλάβεις δράση.

#4. Έχουν αφήσει κάποια πράγματα στη μέση

Τι σημαίνει αυτό; Μήπως ένας από τους δύο απάτησε τον άλλον; Μήπως νιώθει κάποιος ακόμα πράγματα για τον άλλον; Αν ένας από τους δύο θέλει να πάρει εκδίκηση ή θέλει να κερδίσει τον άλλον πίσω…τότε θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να υπερισχύσεις σε αυτή τη σχέση.

#5. Τη μισεί

Μίσος και αγάπη είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Όταν δεν ενδιαφέρεσαι για κάποιον δεν νιώθεις ούτε μίσος ούτε αγάπη. Νιώθεις μια απάθεια. Αν λοιπόν ο καλός σου μισεί την πρώην με όλο του το είναι και το δείχνει τότε θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τον κάνεις να ξεχάσει και να συγχωρήσει. Μόνο έτσι θα πάτε παρακάτω.

Πηγή: faysbook.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.