Πέντε σημάδια που σου δίνει στο πρώτο ραντεβού και δεν πρέπει να αγνοήσεις

|
THESTIVAL TEAM

Ατέλειωτες ώρες μπροστά στην ντουλάπα, μετά στον καθρέφτη και μετά στο μπάνιο μέχρι την πολυπόθητη στιγμή του πρώτου ραντεβού. Μετά, ατέλειωτο άγχος για το τι θα πεις, πως θα το πεις, πως θα τον κοιτάξεις και πως θα σταθείς. Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό και τον ενθουσιασμό, φυσικά, δε μπορείς να αναγνωρίσεις κάποια σημάδια-καμπανάκια που πρέπει να παρατηρήσεις και να σκεφτείς άμεσα.

 Είναι αγενής απέναντι σε όσους σας εξυπηρετούν

Θες να είναι ο σερβιτόρος, θες να είναι ο παρκαδόρος; Όποιος κι αν είναι, η κακή συμπεριφορά του «ραντεβού» σου και η ασέβεια απέναντι σε όσους διευκόλυναν την βραδιά σας είναι ένα μεγάλο «φάουλ» (άξιο κόκκινης κάρτας). Αν δε μπορεί να σεβαστεί ανθρώπους με τους οποίους έχει τόσο μικρή ανάμειξη, τότε τι θα κάνει με εσένα;

 Κολλημένος στο τηλέφωνο

Βγήκατε και κοίταζε περισσότερο το κινητό του απ’ ότι εσένα; Και θες και να ξαναβγείς; Ασχολίαστο. Επίσης κόκκινη κάρτα.

 Δείχνει να βαριέται

Εδώ δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Άσε που το βρίσκουμε απίθανο αυτός να βαριόταν και εσύ να πέρναγες το καλύτερο βράδυ της ζωής σου. Βέβαια, ακόμα κι αν δεν είχε μια καλή μέρα και αυτό του βγήκε σαν «βαρεμάρα» απέναντι σου όφειλε είτε να μην το δείξει, είτε να απολογηθεί.

 Μιλάει (άσχημα) για την πρώην του

Εντάξει, το να γίνει και μια αναφορά στο παρελθόν σας δεν είναι απαραίτητα κακό. Άλλωστε, οι προηγούμενες σχέσεις μας είναι αυτές που μας έχουν διαμορφώσει και εξελίξει μέχρι να φτάσουμε στο εν λόγω ραντεβού. Αν, όμως, παρατηρείς ότι μιλάει για την πρώην του άσχημα τότε καλύτερα να την «κάνεις» με ελαφρά πριν γίνεις και εσύ μια από αυτές που «στολίζονται».

Βιάζεται να δεσμευτεί

Έπεσες κι εσύ στην εξαίρεση! Έχουμε πει ότι οι άντρες έχουν γεννηθεί με μια «αυτοάνοση» απέχθεια απέναντι στις δεσμεύσεις. Αν ο τύπος που βγήκες τις προάλλες βιάστηκε να μιλήσει για παιδιά, σκυλιά και γάμους σημαίνει ότι μόνο για αυτά δεν είναι. Κοίτα να δεις, ακόμα δεν γνωριστήκαμε…

πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.