Αν σκέφτεσαι το ότι πρέπει να δώσεις άλλη μια ευκαιρία στη σχέση ρίξε μια ματιά στα παρακάτω

#1 Έχετε αλλάξει και οι δύο

Η σχέση σου μαζί του πέρασε από τα 40 κύματα, ανταλλάσατε ψυχρά βλέμματα και είχατε μπόλικες συγκρούσεις, ωστόσο σκέφτεσαι να τα ξαναβρείτε. Αν και οι δύο πλευρές δεν κάνουν κάποια αυτοκριτική, είναι σίγουρο πως η κατάσταση θα καταλήξει να είναι η ίδια. Γυρνώντας πίσω και βλέποντας τα λάθη που έγιναν μπορείς να μάθεις μέσα από αυτά και να προχωρήσεις σε μια πιο υγιή σχέση με τον πρώην-νυν.

#2 Η καταστάσεις άλλαξαν

Αν στον χωρισμό σας θα έβαζες τη λεζάντα “βρεθήκατε τη λάθος στιγμή.” Πολλές φορές οι σχέσεις λόγω συγκυριών και συνθηκών καταλήγουν άσχημα. Αποστάσεις, υποχρεώσεις, γενικότερα προβλήματα δημιουργούν δυσκολίες που αν το timing ήταν διαφορετικό αυτή η σχέση θα είχε άλλες δυνατότητες.

#3 Άλλαξαν γνώμη

Αν χώρισες επειδή δεν ένιωθες χαρούμενη, γεμάτη και ερωτευμένη, καλά έκανες. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις σε μια τέτοιου είδους σχέση από ανασφάλεια. Αν πέρασες μπόλικο χρόνο ψάχνοντας τον τέλειο σύντροφο σε τυφλά ραντεβού, εφαρμογές και μέσω κοινών γνωστός και τελικά συνειδητοποιείς ότι αυτός που ψάχνεις είναι τελικά ο πρώην σου, οκ, δώσε μια ακόμα ευκαιρία.

Πηγή: marieclaire.gr