Ο γνωστός σπορτκάστερ της Καλαμάτας, Σωτήρης Γεωργούντζος, που διαγνώστηκε με κορονοϊό μίλησε στο Live News και γνωστοποίησε τον κοινονικό ρατσισμό που βίωσε τα τελευταία 24ωρα στην πόλη του.

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Γεωργούντζος σημείωσε χαρακτηριστικά στον αέρα του Live News πως “στο δρόμο έξω από το εξοχικό μου σπίτι, που είναι κοντά στο σπίτι μου, έγραφε τη λέξη ξεκάθαρα κορονοϊός. Δεν μου το είπαν οι δικοί μου άνθρωποι, τα ξαδέλφια μου και το μαθαίνω τώρα. Η περιπέτεια μου είναι πολύ μεγάλη και ολοκληρώθηκε ουσιαστικά την Κυριακή, μετά από δύο μήνες καραντίνας και αλλεπάληλα τεστ. Θετικά και αρνητικά. Έκπληκτος, λοιπόν, πήγα και το είδα με τα μάτια μπου και έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες. Ότι έγραψαν τη λέξη κορονοϊός”.

“Δεν το λέω μόνο για μένα αλλά για όλους τους ασθενείς που ανάρρωσαν από τον κορονοϊό σε όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς υπάρχει και κοινωνικός ρατσισμός, bullying αν θέλουμε να το πούμε πιο μοντέρνα προς αυτούς τους ανθρώπους. Ειδικά οι μικρές κλειστές κοινωνίες δεν γνωρίζουν ότι, όταν είναι το δεύτερο και το τρίτο τεστ αρνητικό, ο ασθενής έχει θεραπευτεί πλήρως και δεν μεταδίδει την αρρώστια από πουθενά” συμπλήρωσε σε έντονο ύφος ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε: