Μπέζος: Να δούμε οι καλλιτέχνες πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε μία ωραία “συντροφιά” στους συμπατριώτες μας

|
THESTIVAL TEAM

Την πεποίθηση του πως οι καλλιτέχνες μπορούν να είναι “παρόντες” πολιτιστικά και το φετινό καλοκαίρι εξέφρασε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιάννης Μπέζος.

“Κατά την εκτίμηση μπορεί μία παράσταση να επιζήσει με το 40% των θεατών», δήλωσε ο κ. Μπέζος μετά την ερώτησή του Νίκου Χατζηνικολάου για τα μέτρα που ανακοίνωσε την Πέμπτη η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. «Εξαρτάται τι μέγεθος παραγωγής έχουμε, πώς, δηλαδή, γίνονται οι δουλειές και νομίζω ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε γιατί οι εποχές δεν είναι οι κανονικές, το ξέρουμε όλοι», εξήγησε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός.

«Είναι ένα καλοκαίρι στη «σφαίρα της εξαίρεσης», κατά συνέπεια θα πρέπει όλοι να βάλουμε νερό στο κρασί μας, να μειώσουμε τις απαιτήσεις μας, να δούμε πώς θα μπορέσουμε να κάνουμε μία ωραία «συντροφιά» για να δώσουμε παρηγοριά στους συμπατριώτες μας γιατί η δουλειά των καλλιτεχνών είναι αυτή», είπε ακόμη ο κ. Μπέζος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.