Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή σε σχόλιο follower της: “Μη λες ανακρίβειες…” (ΦΩΤΟ)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Δέσποινα Βανδή, που όπως είναι γνωστό αγαπάει τη μαγειρική, πριν από λίγες μέρες μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μια σούπα με λαχανικά και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετική φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, φωτογράφησε το πιάτο της και στη λεζάντα, έγραψε: “Αυτές τις μέρες ειδικότερα δώστε σημασία στο τι τρώτε!Η καλή τροφή είναι το σωστό καύσιμο που χρειάζεται το σώμα μας και δυναμώνει συνάμα το ανοσοποιητικό μας! Δύσκολα αυτές τις μέρες να αντισταθείς στα τσιμπολογηματα! Εμένα γιατί πάντα με πιάνει τρελα μετά τις 22:00;Δεν ξέρω! Οπότε τις ώρες που έχουμε «σώας τας φρένας» και…τας νευρας. φτιάξτε μια ωραία σούπα με λαχανικά με βάση το kale η ο,τιδηποτε άλλο θρεπτικό όπως το μπρόκολο! Σέλινο κρεμμύδι καρότο η βάση για οποιαδήποτε σούπα ε @vdriskas-μην πεις όχι και ρεζιλευτώ- και μετά ο,τι άλλο έχετε στο ψυγείο σας! Εγώ στη συγκεκριμένη έχω προσθέσει πατάτα και αρκετό kale! Φτιάξτε σούπες για το βράδυ! Πειραματιστείτε! Τόσο χρόνο έχουμε ελεύθερο άλλωστε!Θα νιώσετε ωραία”!

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε η τραγουδίστρια, ήταν και ένα από follower της που της έγραψε ότι η φωτογραφία είναι από site: “Βρε Δεσποινάκι αυτή η φωτογραφία είναι από το site….Καλό είναι να το αναφέρει στο post σου”!

Η Δέσποινα Βανδή διάβασε το σχόλιο και απάντησε στη διαδικτυακή της φίλη: “Κορίτσι μου μη λες ανακρίβειες σε παρακαλώ!Είναι από την κουζίνα μου”!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτές τις μέρες ειδικότερα δώστε σημασία στο τι τρώτε! Η καλή τροφή είναι το σωστό καύσιμο που χρειάζεται το σώμα μας και δυναμώνει συνάμα το ανοσοποιητικό μας! Δύσκολα αυτές τις μέρες να αντισταθείς στα τσιμπολογηματα!Εμενα γιατί πάντα με πιάνει τρελα μετά τις 22:00;Δεν ξέρω! Οποτε τις ώρες που έχουμε «σώας τας φρένας» και…τας νευρας? φτιάξτε μια ωραία σούπα με λαχανικά με βάση το kale η ο,τιδηποτε άλλο θρεπτικό όπως το μπρόκολο! Σέλινο κρεμμύδι καρότο η βάση για οποιαδήποτε σούπα ε @vdriskas-μην πεις όχι και ρεζιλευτώ- και μετά ο,τι άλλο έχετε στο ψυγείο σας! Εγώ στη συγκεκριμένη έχω προσθέσει πατάτα και αρκετό kale! Φτιάξτε σούπες για το βράδυ! Πειραματιστείτε! Τόσο χρόνο έχουμε ελεύθερο άλλωστε!Θα νιώσετε ωραία! #healthyfood #healthylifestyle #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.