Μαρίνα Ασλάνογλου: Έπαθα κρίση πανικού στις πρόβες (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στη «Φωλιά των ΚουΚου» για τις δυσκολίες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ αποκάλυψε πως στις πρόβες έπαθε κρίση πανικού!

“Ο συγκεκριμένος ρόλος με δυσκόλεψε πάρα πολύ στις πρόβες γιατί ο σκηνοθέτης μας, Βασίλης Μπισμπίκης ήθελε να ξεπεράσουμε τα όρια μας” σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

“Μια μέρα που κάναμε πρόβα σε μια δυνατή σκηνή και έπρεπε να έρθει ο Τάσος Ιορδανίδης να με πνίξει, με έπιασε κρίση πανικού. Δεν το είχα ξαναπάθει αυτό πάνω στη σκηνή” περιέγραψε, επίσης, η Μαρίνα Ασλάνογλου. “Ούτε σε πρόβα. Ταράχτηκα. Μετά προσπάθησα να ηρεμήσω και είπα πως αυτό θα το αντιμετωπίζω σε κάθε παράσταση οπότε πρέπει να το διαχειριστώ. Τώρα το διαχειρίζομαι”.

Όσον αφορά στο δικό της ρόλο στην παράσταση “Πατέρας”, η Μαρίνα Ασλάνογλου πρόδωσε πως “είναι μια γυναίκα που σκέφτεται διαφορετικά, φωνάζει, βρίζει, τελείως διαφορετική από μένα. Δεν μπορώ να κρύψω ότι όλη την ημέρα το έχω άγχος αυτό”.

“Όταν είδε ο σύζυγος μου την παράσταση τρόμαξε στην αρχή με εμένα, την έχει δει άλλες δύο φορές και μου είπε πως είναι πολύ τυχερός γιατί ξεσπάω στην παράσταση και δεν τσακωνόμαστε” κατέληξε η ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.